[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]

■ شاپا الکترونیکی: 5020-2676

دریافت اطلاعات پایگاه
..
نظر شما در مورد عملکرد پایگاه چیست؟

..
:: فرایند پذیرش و انتشار مقالات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲ |

فرایند ارسال تا پذیرش و چاپ مقالات در نشریه مطالعات معماری ایران به صورت زیر است:
1. ثبت و ارسال مقاله توسط نویسنده (نویسنده مسئول)
2. ارزیابی اولیه (چنانچه مقاله مطابق اساسنامه مجله و محورها و زمینه های آن نباشد، در این مرحله به نویسنده مسترد خواهد شد)
3. داوری*
4. ویراستاری و صفحه‌آرایی
5. چاپ و انتشار**

چنانچه مقالهای تأیید علمی داوران را کسب نکند، با حفظ احترام تام به نظرات داوران و نیز با احترام به ارزشهای موجود در مقاله، در اولویت چاپ قرار نمیگیرد. در این وضعیت، فرم داوری علمی به صورت محرمانه در دفتر نشریه بایگانی میشود و صرفاً نتیجه نهایی مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش به اطلاع نویسنده میرسد. با توجه به این که هیئت تحریریه مجله در رد یا قبول مقاله ها آزاد است و در عین حال داوری علمی مقاله ها به عنوان مشاوره علمی سردبیر و هیات محترم تحریریه انجام می شود، در این وضعیت که مقاله‌ای تایید علمی داوری را کسب نکند، صرفا به اعلان نتیجه داوری بسنده می‌شود.

*در صورت تایید علمی مقاله، هزینه های نشر شامل ویراستاری فارسی و انگلیسی، نشر الکترونیک و کاغذی و تمامی امور پس از چاپ که جمعاً به مبلغ 6 میلیون ریال برای هر مقاله است، بر عهده دفتر نشریه (دانشگاه کاشان) خواهد بود.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان